2020-04-23

Przepis na wegański parmezan.

Zaskakuje uderzającym podobieństwem smaku do oryginału. Jego słoiczek warto mieć w lodówce jako dodatek do makaronów i dań z duszonych warzyw. A jak go zrobić ? Nic prostszego!

Wystarczy zblendować:

120g migdałów w płatkach

20g drożdży nieaktywnych 

szczyptę soli

kurkumę i pieprz cayenne do smaku 

Powodzenia ! 🙂

 

Godziny otwarcia:

Pon: 11:00 — 21:00
Wt: 11:00 — 21:00
Śro: 11:00 — 21:00
Czw: 11:00 — 21:00
Pt: 11:00 — 22:00
Sob: 11:00 — 22:00
Niedz: 11:00 — 21:00

Skontaktuj się z nami!

restauracjapnp@gmail.com

Restauracja

dowozy: + 48 604 872 318

 

Plac Kazimierza Wielkiego 2 

w Pasażu Tertila

33-100 Tarnów

Manager

+48 602 614 214

Zapisz się by otrzymać aktualne nowości
zwiń >