2020-08-14

Wędzenie dla każdego

Tak naprawdę jest to dziecinnie proste 🙂 

Potrzebujemy:

  • garść siana
  • metalową miskę
  • metalowe sitko
  • papier do pieczenia
  • folię aluminiową
  • zapalniczkę
  • mozzarellę (bądź jakikolwiek inny produkt, który lubicie)

 

  1. Do miski wkładamy siano i je podpalamy.
  2. Czekamy aż ogień się zmniejszy i zacznie lecieć sam dym. Nakładamy na to sitko, papier do pieczenia i mozzarellę i przykrywamy folią aluminiową.
  3. Czekamy około 10 minut i po tym czasie możemy delektować się pysznym wędzonym serem 🙂

 

 

Godziny otwarcia:

Pon: 11:00 — 21:00
Wt: 11:00 — 21:00
Śro: 11:00 — 21:00
Czw: 11:00 — 21:00
Pt: 11:00 — 22:00
Sob: 11:00 — 22:00
Niedz: 11:00 — 21:00

Skontaktuj się z nami!

restauracjapnp@gmail.com

Restauracja

dowozy: + 48 604 872 318

 

Plac Kazimierza Wielkiego 2 

w Pasażu Tertila

33-100 Tarnów

Manager

+48 602 614 214

Zapisz się by otrzymać aktualne nowości
zwiń >