Przygotowaliśmy specjalne menu składające się z 4 pozycji!
Dopełnią je wyjątkowe wina dobrane przez sommeliera Michała Stykowskiego.

Oprócz możliwości skosztowania włoskich dań, będziecie mieli okazję usłyszeć historię wybranych na tę okazję win. Dowiecie się także skąd pochodzą!


–
Wymagana rezerwacja stolika! 



– – –
MENU DEGUSTACYJNE 

PINSA | z sosem z pieczonych pomidorów, karczkiem długodojrzewającym, pomidorkami półsuszonymi, mozzarellą di bufala, chipsami z jarmużu i serem Pecorino Romano
wino: Pinot Grigio, Dal Cero 


ARANCINI | z serem taleggio, pesto z pieczonej papryki i chilli, sosem na białym winie, serem Pecorino Romano i chipsami z batata
wino: Vermentino Chardonnay 


POLĘDWICZKA WIEPRZOWA | ze smażoną polentą z włoskimi ziołami, grzybem portobello, sosem demi glace z truflą, natką pietruszki, oraz rosti z batata
wino: 1954 Primitivo, Cantine Paradiso 


MUS PISTACJOWY | z ciasteczkiem cygaretkowym, kawiorem borówkowym, malinami, miętą oraz pangrattato pistacjowym
wino: Solero 
